4

wkeldhewkdj!!!

JUSTIN HAR SAKT AT HAN KMER EN GANG TIL TIL NORGE!!! OVERLYKKELIG HER JEG STÅR!!<3<3<3

-Vilde0

Justin og crewet i oslo:)

Ville bare si gratulerer til alle dere som så/ fikk møte Justin:) Rano på jdbnorway.blogg.no , du må være den heldigste jenta på jord<3

-Ingeborg<31

Spørsmålsrunde :) og info

Heysann!!

Vi har ikke så veldig mye å blogge om nå siden Justin er i Norge også videre.. Men vi drar i gang en spørsmålsrunde her på bloggen : )

Dere kan stille spørsål og bloggen, om oss, om Justin og om hver enkelt person :) Men ikke alt for private spørsmål da, hihi ♥


Vi har ikke blogget på lenge (som vanelig) hehe, men det er på grunn av, dårlig tid, treninger, besøk, gråting for vi blir nektet å dra til Oslo.. også videre... Men vi SKAL prøve å skjerpe oss. Vi tenkte på å bestille design, men vi vil ikke bruke 500 kr på et design med header liksom. Så om du lager design gratis eller kjenner/vet om noen som gjør det, vær så snill å kommenter link :) 

Takk for at dere leser bloggen, det betyr utolig mye for oss!!! ♥

 

 

http://www.nrk.no/kultur-og-underholdning/1.8165461 Fikk oss til å grine.. 

 

-Alle <3

  30.05.2012 15:28 Blogg (1)


1

Justin er i Norge nå!!

Hejsann Beliebers!!
Er så lykkelig at Justin er i Norge nå<3 det er litt synd at jeg ikke r nede i Oslo nå, men jeg er på Gardemoen når han drar.

Skulle bare på VG sine nett sider..:*

-Vilde0

Justin er på flyet til Norge

Hejsann!!<3

Woopwoop!!!:D Nå er han på vei å i om noen timer setter han sine nydelige føtter på norsk jord. Smiler av tanken, leit at jg ikke er der når han kommer, men jeg er på Gardemoen når han drar!

-Vilde0

Facebook (Justin nevnte Oslo)

Hejsann!!

Jippi^^ Han nevnte Oslo i statusen!! Gleder meg til han kommer til Norge.

-Vilde0

30 day challenge! (Ingeborg)

Tenkte jeg skulle prøve meg på en sånn en^^ Sorry hvis jeg ikke klarer å svare på dette hver eneste dag men jeg skal prøve:) Foressten så skal jeg bort og feire farmors bursdag så det blir ikke noe blogging fra min side nå i helgen:/ Og jeg vet at vi ikke b:)logger så mye og vi beklager alle dt veldig mye men jeg har trening 4-5 ganger i uken+kamper...... Jaja.

Day1) Ja min favoritt er sltså down to earth:) 

 

-Ingeborg<3

  25.05.2012 11:12 Blogg (0)


0

Get a life haters!

Hei!
Jeg klikker snart! Haterne går ALT for langt! Å trende RIP Justin Bieber på twitter er sykt unødvendig! Get a life sier jeg bare!


-Julie

  24.05.2012 16:08 Blogg (0)


0

Jelena er nok enda sammen :)

Heisann!
Det er utrolig mye som tyder på at Jelena enda er sammen. Vi alle lurer jo på hva som skjer mellom dem, men det tyder på at de er sammen! (Woopwoop!!)

Tweeten var mest sansynlig fake, og noen sier at Scooter har bekreftet at de er sammen.

//gomezfreaks.blogg.no

Dette er en av millioner tweets som sier de er sammen, vi får bare håpe!!

-Julie

  21.05.2012 22:16 Blogg (0)


1

Twitter

hejsann!-Vilde
3

22 millioner følgere!

-Ingeborg<3

  20.05.2012 12:01 Blogg (3)


2

Justin og selena har slått opp?!

Det har gått rykter om at Justin og Selena har slått opp, jeg vet ikke om de er sanne men de har en felles bruker og der har Justin skrevet at de har slått opp... Vi er alle så glad i Jelena og jeg og Julie sitter nå og spiser evighetskuler i denne triste stund.... Nam.... Nå får dere se noen bilder fra Jelena's beste minner<3 <3<3<3<3<3

-Julie og Ingeborg<31

Justin kommer til Norge 30. mai!!

Som sikker alle vet så kommer Justin til Norge 30.mai i år!! Fikk vite det for en stund siden da, men jeg er en utrolig dårlig blogger så ja.. Det dumme er at jeg drar til Stocholm 2 dager etter at han kommer, så jeg får ikke låv å dra ned til Oslo for å se han:(

-Vilde0

Instagram

Hejsann!!

Sorry dårlig blogging!! MÅ skjerpes på høyest nivå!!

-Vilde0

Nye bilder!

-ingeborg:)1

Boyfriend videoen

Hejsann!!!

 

HOOT!!!

Hva syns dere?

-Vilde0

Twitter

Hejsann!!

-Vilde0

Lager du design?

Hejsann!!
Jeg lurte på om det var noen av dere lesere som lager gratis design!? Helst Justin Bieber design da :) Om du ikke lager, vet du om noen som lager? Hadde blitt veldig glad fordi vi begynner å bli litt lei av dette designet (vi har hatt dette designet helt siden vi startet bloggingen). Hadde blitt glad om du/dere tok kontakt på justinfeversen@gmail.com om dere kan hjelpe :) eller kontakte oss på Facebook!

-Vilde

  01.05.2012 23:29 Blogg (0)


2

Nytt bilde:)

-ingeborg1

Nye gifs&lt;3

 

 

//Ingeborg:)

  01.05.2012 15:11 Blogg (1)


0

Bilder!:)hits