0

Imagine Julie

Heysann dere!

Jeg har vært ekstremt dårlig til å blogge! Men heldigvis er Ingeborg så flink og blogger mye! Jeg har ikke så mye nytt om Justin nå så tenkte å skrive et lite imagine. Håper dere liker det :)


"*DN* Justin er her!" hørte jeg pappa rope nede fra. "Kommer snart, jeg er jente vet du!" ropte jeg tilbake, jeg sto på badet å la siste delen av sminken før jeg skulle på deat med Justin. Når jeg ble ferdig så jeg meg i speilet og ga meg selv et godkjent nikk. Så tok jeg iPhonen min, pengboka og veska og gikk det trappa. Jeg så pappa sto å snakket med Justin i gangen og måtte fnise av tanken på at pappa endelig hadde latt meg og Justin være sammen. Jeg gikk ned trappa og smilte til Justin, som smilte til meg. "Så fin du er *DN*" sa Justin søtt. "Takk, du også Justin!" svarte jeg like søtt. "Kos dere da, og ikke finn på noe tøys!" sa pappa og så strengt på Justin, " Takk! Neida, vi skal ikke det!" Svarte Justin litt nervøst. "Pappa da" fniste jeg " Hva? Javel, javel. Hade da!" sa pappa og gikk inn på kjøkkenet. "Unnskyld altså" sa jeg og la til en liten latter. "Neida, jeg skjønner at han bare beskytter deg" sa Justin og kysset meg på kinnet. Jeg smilte og tok på meg skoene mine. 

Vi gikk ut og Justin åpnet døra før meg, "Gentelmannen min" fniste jeg og satte meg inn. "Alt for deg vet du!" smilte Justin søtt og lukket døra mi, og satte seg inn på den andre siden.

Vi kjørte en stund før Justin stoppet uttfor en kjempe fin resturant, "åå, den var fin!" sa jeg. "Visste du ville like den, så jeg leide den til oss" Sa Justin mens han smilte det utrolig skjønne smilet sitt. "Tuller du??" spurte jeg ivrig. "*DN* ser det virkelig ut som jeg tuller med deg?" sa han og la til en søt latter. "Du er så snill!" fniste jeg og kysset han på nesetippen. "Det er det du som er jenta mi!" sa Justin flørtene og smilte. Han gikk ut og åpnet døra for meg. "Takk" smilte jeg før jeg gikk ut.

Vi gikk inn på resturanten, jeg fikk nesten skjokk. Den var utrolig koselig og fin. "kommer du?" sa Justin som var på vei mot et bord som var dekket for to. "Ja" sa jeg og gikk mot han. Justin dro ut den ene stolen og jeg satte meg ned. "Tusen takk" sa jeg søtt og så på han. Justin bare smilte og satte seg ned. En kelner kom bort til bordet vårt med to fat med mat, prøv å gjett hva vi fikk servert? Jepp, spagettie, Justins favoritt! "Spagettie!" flirte jeg når kelneren hadde gått. "er det ok eller?" spurte Justin litt skjeptisk "Jaja selfølgelig, men det kom liksom ikke som en bombe for å si det sånn" smilte jeg. "oja, haha, nei"

Vi spiste og koste oss ekstremt mye, til dessert fikk vi banan spiltt. "*DN* jeg har noe til deg" Sa Justin plutselig etter en liten stillhet, ikke en pinlig stillhet, men en fin og behagelig stillhet. "Justin da, jeg trenger ikke noe! Jeg har deg, og det er alt jeg trenger!" Sa jeg og smilte til han! "Men jeg vil gi deg dette for å bevise for deg at jeg elsker deg og alltid kommer til å gjøre det! Jeg er kjempe glad vi møttes på stranda den dagen, og kjempe glad for at du svarte ja da jeg spurte om du ville være sammen med meg! Derfor får du dette!" sa Justin og tok opp en liten, avlang eske. Han åpnet boksen og inni lå det et nydelig kjede. "Tusen takk Justin" sa jeg og kysset han lidenskapelig på munnen.


Ja, da har jeg skrevet en liten imagine, den ble sikkert litt kjedelig, men det er første gangen min :P

- Julie ♥hits