0

Imagine Ingeborg del2

 

Jeg håper du har lyst å komme ned hit til Atlanta og besøke meg og vennene mine. Jeg håper virkelig at du vil det.

Hjertelig hilsen Justin<3

 

Bak brevet lå en rose og tre flybilletter til Atlanta i morgen?.


 

Han husket meg. Sist sommer var som et eventyr. Jeg og mamma dro til Atlanta siden mamma skulle på et jobbmøte og jeg fikk være med. Når mamma var på møte dro jeg til parken med skateboardet mitt under armen. Jeg gikk bort å satte meg på en benk vedsiden av skaterampen og så på guttene som kjørte. På den tiden var det varmt og solfylt ute. Jeg satt der og så på guttene og til slutt kom en gutt bort til meg. Denne gutten hadde fint hår og en caps over. Han hadde brune øyne, og jeg var svak for gutter med brune øyne. Denne gutten viste seg å være Justin. Jeg så på han. Han var så kjekk. Jeg fikk ikke med meg alt han sa men jeg tror det var- Hei! Jeg heter JustinJ Jeg har ikke sett deg her før. Hva heter du? Jeg så på han og smilte før jeg skjønte at han hadde spurt meg om noe.-Hei! Jeg heter *dittnavn* svarte jeg han mens han satt seg vedsiden av meg og smilte.-Kan du kjøre? Spurte han.-Hva? Sa jeg. ?skateboardet. Sa han og smilte til meg mens han pekte på brettet mitt.-Åja, hihi ja jeg kan litt. Sa jeg når jeg skjønte hva han mente. Vi gikk bort til rampen og Justin introduserte meg for to andre gutter.-Dette er Ryan, og dette er Chaz. Sa han mens han pekte på guttene som stod foran meg med skateboardet under armen. ?Hei jeg er *dittnavn*. Sa du og smilte til guttene. Justin lurte på om du ville være med å kjøre men du sa bare at du skulle se på. Når du snudde deg og skulle til å gå de fire skrittene til benken hørte du Chaz si til Ryan -Wow hun var jo hot! Du smilte litt til deg selv mens du satt deg på benken. Når du skulle til å sette deg sprang Justin mot deg og snudde deg kjapt rundt. Han var så nærme.  Jeg kunne kjenne pusten hans. Så kysset han deg og sa «du er vakker»


Ingeborg<3

 0

Imagine Ingeborg del1

 

Jeg våknet opp den deilige lukten av mammas gode hjemmelagde brød som stod i ovnen. Når jeg gikk bortover til klesskapet kom jeg på at det var lørdag og jeg hadde fri i dag. Når jeg var kommet fram til klesskapet fant jeg fram de mest behagelige klærne jeg hadde. Det endte opp med at jeg tok på meg en stor hettegenser og en liten rosa shorts som jeg hadde fått i bursdagsgave av søsteren min i fjor. Jeg satte opp håret i en hestehale og tok på meg litt sminke før jeg gikk ned trappene og til kjøkkenet. Mens jeg gikk nedover trappene lurte jeg på hva jeg skulle gjøre med livet mitt i dag. -God morn mamma! Sa jeg mens jeg ga henne en klem.-God morgen vennen min. sa mamma mens hun klemte meg tilbake.-Kan du gå å hente posten for meg? Jeg nikket bare og gikk ut mot postkassen. Inni postkassen lå det bare regninger, men her var en pakke til meg? Pakken var krøllete og hvit. På pakken stod det med verdens fineste skrift : *dittnavnogetternavn*. Ikke en adresse engang. Jeg tok med posten og la regningene på bordet mens jeg gikk inn i stuen og tok med pakken. Jeg åpnet pakken og i pakken lå et brev.

Tumblr_m2lswamshb1r9bpjto1_500_large

 

 

4/12 2011

Kjære *dittnavn*. Jeg skulle ønske du var her.

Jeg husker sist sommer som om det var i går. Du betydde mye for meg og du gjorde en stor innflytelse på livet mitt og alle rundt meg. Mammaen min spurte til og med i går om hvor hun jenta fra Norge var. Jeg fortalte at du hadde dratt og jeg så at smilet på fjeset hennes forsvant. Da gikk det opp for meg at jeg må ta kontakt med deg igjen. Jeg savner deg. Jeg savner tiden vi tilbrakte sammen og jeg savner at personligheten din bare lyste opp hvilket som helst rom vi kom inn i. Jeg håper du har lyst å komme ned hit til Atlanta og besøke meg og vennene mine. Jeg håper virkelig at du vil det.   

Hjertelig hilsen Justin<3

Bak brevet lå en rose og tre flybilletter til Atlanta i morgen?
-Ingeborg<3hits