5

Historie del 20 (Vilde)

 Du gråt å la bort mobilen din. En ting var du sikker på. Det kom til å ta tid før du tilgide han.


Du satt på fylet hjem og viste ikke hva du skulle gjøre. Du hadde ikke noe å komme hjem til enn hunden din Steps om naboen hadde tatt seg av. Du kom hjem til flyplassen. Tilbake til en helt vanelig hverdag. Trodde. du. Noen dager etter at du hadde kommet hjem begynnte masse popstjerner og sende deg masse meldinger på facbook. Du viste ikke hvorfor men det stod masse om deg og Justin og masse om hvorfor dere ''slo opp''. Du hadde slettet Justin som venn for lenge siden og var glad for det. Det samme hadde du gjort med Camilla. ''Hvorfor gjorde hun det?'' tenkte du masse. Du bare ikke skjønte hvorfor hun hadde gjort dette mot deg. 

Tumblr_l5hlllnlxj1qbsnqxo1_500_large

En uke senere:

''Hey, I just meet you, and this is crazy, but heres my numbre, so call my maby...''. Du sprang til stua og fant opp telefonen. Du rakk ikke å se hvem det var, men svarte. ''Ja, du har kommet til *ditt navn*!'' svarte du. ''Hei!'' hørte du i enden. ''Hvem er det jeg prater med'' svarte du. ''Jeg sir ikke hvem det er før du har en god grunn til å slå opp med Justin'' svarte en kvinnelig stemme. ''Har ikke lyst til å kaste bort tiden min på dette, jeg slo opp med han med en god grunn'' svarte du. Du la på  og sprang opp på rommet ditt''.

-Vilde1

Historie del 19 (Vilde)

 ''Her er....'' du mistet teen i gulvet. Du trudde ikke dine egene øyner. Der satt Camilla og Justin midt i et kyss...


Du viste ikke hvordan du skulle reagere men stod bare der og måpte med store øyner. Du så at Justin klarte å rive seg ut av kysset men smilte til henne. Han så opp på deg og du så skammen i øynene hannes. Du ristet på hodet, tok vesken din og sprang mot døren. ''*ditt navn*, jeg kan forklare'' hørte du Justin ropte etter deg. Du sprang ut og inn i en taxi. ''Til flyplassen takk'' sa du med en gråtende stemme. Taxien kjørte og du så at Justin stod på veien. Han begynnte å springe etter. Du var så sur på både Justin og Camilla. Du kom til flyplassen og sprang inn før Justin kom. Du sprang bort til billett plassen og sa med gråten i halsen ''Vær så snill.. Har du en billett til Toronto, Canada nå i kveld?''. Damen i luken så på deg og nikket. ''Jeg har en igjen til Toronto!'' sa damen og ga deg billetten. Du betalte og så at Justin stod ved inngangen. Du takket til dameb og sprang til sikerhentskontrollen. Du viste billeten, tok tingene dine gjenneom den og sprang til kafeen som var der inne. Du så at Justin stod og diskuterte med vaktene om å få komme inn. Til slutt ga Justin seg og gikk. Du hørte at du fikk en melding og tok opp mobilen. '' Jeg beklager virkelig *ditt navn*.Jeg er utrolig glad i deg og vill ikke bytte ut noen annen jente i mitt liv mot deg. Vær så snill, tilgi meg. -Justin'' stod det på meldigen. Du gråt å la bort mobilen din. En ting var du sikker på. Det kom til å ta tid før du tilgide han.

Tumblr_kwxro11ei01qzcgyio1_500_large

-Vilde1

Historie del 18 (Vilde)

 ''Nei, vet du hva! Du får ikke gå før Justin kommer tilbake'' sa du og fikk ta i sløret rundt hodet hennes. Sløret løsnet og en maske gikk av. Den gammle damen var ikke gammel og kinesisk. Det var Camilla.


Du hadde ikke ord. Du gikk fram og tilbake mens Camilla satt i sofaen og så ned. ''Hvorfor sa du ikke noe?'' sa du irritert. ''Å hvordan kunne du snakke kinesiks til oss når vi var hos deg i Kina? Hvordan hviste du at vi kom til å gå oss vild?'' fortsatte du. Camilla så ned i bakken og sa '' det var ikke kinesisk, det var et tulle språk, jeg viste at dere var i kina fordi Justin skrev det på facebook den dagen dere kom og det var ren tilfeldighet at dere kom der jeg ''bodde'', viste ikke at dere var på stranden engang''. Du bare så på Camilla og ristet på hodet sakte. ''Jeg er nå glad alikavell'' sa du og ga Camilla en klem. Justin kom og så dere midt i klemen. ''Neimen, hei Camilla'' sa han og tok av seg skoene.

Tumblr_krq40gkmwa1qzcij5o1_500_large

''Men jeg skjønner enda ikke hvorfor du ikke sa noe'' sa Justin etter at du og Camilla hadde fortalt alt til Justin. ''Jeg hadde ikke lyst og ødelegge ''ferien'' deres og kom bare innom som en gammel dame for å se til dere'' sa Camilla. Du hadde egentilg aldri tenkt på hvor heldig du var som hadde Camilla og du hadde pratet med henne på 2 månder.Du smilte til Camilla og gikk for å lage te. ''Her er....'' du mistet teen i gulvet. Du trudde ikke dine egene øyner. Der satt Camilla og Justin midt i et kyss...

Tumblr_lubbj9hxor1r3go6eo1_500_large

-Vilde

 3

Historie del 17 (Vilde)

 ''Er det noe kjære deg?'' spurte han og satte seg vedsiden av deg. ''Å, neida, jeg er bare litt trøtt etter deg lange flyreisen'' svarte du. ''Ja, best du legger deg da'' svarte han og kysset deg på hodet. Den natten fikk du ikke sove.


Du hadde ikke fått lukket øynene den natten og sto opp. Du gikk ned i matsalen for å spise. Der satt Justin og snakket med en ung kvinne du aldri hadde sett før. Du satte deg vedsiden av Justin og smilte fort til den unge kvinnen før du rask så ned i bordet. ''Å, god morgen'' sa Justin til deg og kysset deg på kinnet. Du fikk servert mat av en dame som kom bort til dere. Du hadde fått en skive med noe brun aktig ost på. Du sa ingenting men spiste det. Skiven fikk bare være der inn i minde enn 1 sek. før du sputtet den ut. ''Hva i hulelset var det der?'' spurte du og prøve å sputte ut smaken og tok litt vann. ''Hahahaha, det kalles brunost'' sa den unge kvinnen. ''Det smaker pyton'' svarte du. Justin flirte og ga deg en av hannes skiver med salami. 

Om kvelden:

''Er det greit av du er alene her mens jeg er borte, er du sikker på at du ikke vill være med?'' spurte Justin med en sko på foten og jakken hans halveis på. ''Ja, jeg må jobbe litt med skoletingene mine litt'' løy du til han.''Ok, du bestemmer, ses snart da'' svarte Justin og sprang ned til taxien. Du hadde ikke tenkt å gjøre noe lekser men finne ut om den damen som hele tiden kom inn på hotellrommet deres og gikk ut før Justin kom. Du viste at hun kom denne kvelden også. Etter en time banket det på. Det var henne. Hun gikk inn som hun pleiden og du så på henne. ''Hallo? kan du forstå meg?'' spurte du. Hun så bare på deg. ''Hva er det du vill? Hvem er du? Hvorfor følger du etter meg og Justin?'' spurte du. Den gammle damen så morskt på deg, røyste seg og gikk mot døren. ''Nei, vet du hva! Du får ikke gå før Justin kommer tilbake'' sa du og fikk ta i sløret rundt hodet hennes. Sløret løsnet og en maske gikk av. Den gammle damen var ikke gammel og kinesisk. Det var Camilla.

-Vilde1

Historie del 16 (Vilde)

''Stå opp *ditt navn*, vi skal dra nå''. Du åpnet opp øynene og så Justin. ''Hva?'' svarte du. ''Du har vell ikke glemt at vi skal dra videre til Norge?'' sa Justin. ''Til Norge'' tenkte du å tok på deg og gikk med Justin ned til taxien. ''Til Norge?''


Du hadde sovnet på flyet til Norge og våknet av at Justin hvisket deg i øret ''vi er framme''. Du åpnet øynene og så ut av det lille flyvinduet. Det så kaldt ut. Det var ikke snø ute, men regn og vind og veldig høye fjell. Du røyste deg og gikk ut av flyet med Justin. Dere hadde kommet til Gardemoen.

Dere tok en taxi til et hotell som lå i en fjellside. Det var stort og fint men uten svømmebaseng (kansje fordi det aldri var vartm nok ute). Du og Justin gikk opp på rommet og satt fra dere sakene. 

Tumblr_lvau09viuq1r556eno1_500_large

Justin skulle bare gå ned til Pattie for å gi henne noe da noe merkelig hente. Du ble oppe på rommet og det banket på døren. Du åpnet og der stod den gammle damen fra Kina. Du stod der med store øyner og åpen munn. ''H-h-h-va?'' sa du med skjelven stemme. Den gammle damen gikk bare inn på rommet, så seg litt rundt og gikk ut igjen. Du satte deg i sofaen og tenkte ''dette må jeg ikke si til Justin, han kan tro at jeg har blitt gal''. Justin kom opp og smilte. Du smilte rask tilbake å så like skremt ut igjen. ''Er det noe kjære deg?'' spurte han og satte seg vedsiden av deg. ''Å, neida, jeg er bare litt trøtt etter deg lange flyreisen'' svarte du. ''Ja, best du legger deg da'' svarte han og kysset deg på hodet. Den natten fikk du ikke sove.

307573_216655505068079_100001708930643_565048_565554129_n_large

(ville bare ha det bildet med xD)

-Vilde0

Historie del 15 (Vilde) maraton

Justin har brukket foten og har nå opptred på scenen med brukket fot.


Du var så stolt over han. Du var så stolt over å kunne være hans kjæreste og kunne delte livet ditt med han. Dette var en drøm som hadde blitt oppfylt på kort tid. Justin ble ferdig med konserten og kom ned og ga deg en klem. ''Du var fantastisk i dag'' sa du til Justin. Han smilte og tok hånden din og dere gikk ut i bilen hånd i hånd.

6-056d0fb978d9688b7c1ec3232a35c595_large

Noen dager senere:

''Stå opp *ditt navn*, vi skal dra nå''. Du åpnet opp øynene og så Justin. ''Hva?'' svarte du. ''Du har vell ikke glemt at vi skal dra videre til Norge?'' sa Justin. ''Til Norge'' tenkte du å tok på deg og gikk med Justin ned til taxien. ''Til Norge?''

Mer?

-Vilde2

Historie del 15 (Vilde) maraton

Justin har duttet ned noen steiner og slått seg. Ambulansen har kjørt deg og Justin til sykehuset for å se hva som har skjedd med Justin.


Dere kom dere inn til en lege noen min. etter at Justin nesten hadde gitt opp. Legen tok rønken og pratet kinesisk. Dere hadde fått med dere den engelske sykepleieren inn for å oversette. Dem fant et brudd legnst nede i foten til Justin. Du smilte til Justin og sa ''jeg er glad at det ikke er noe verre enn det'' og ga Justin en klem.

Dagen etter kom du og Justin ut av sykehuset. Justin hadde gips på foten og hoppet rundt på en ''sko'' som var på gipsen. Dere hadde fått med krykker i tilfelle dere tregnte dem. Dere tok taxi til hotellet og satte dere ute på verandraen.  

På kvelden skulle Justin på ny konsert og denne gangen fikk du være med. Han hoppet til bilen med gipsen og satte seg. Du måtte bare flire av det, det så litt komiskt ut. Dere kom fram til konserten og Justin gjorde sitt på scenen. Det var fantastiskt.

Dere kjørte hjem etter konserten, spiste kvelds og la dere. Denne natten sovnet du med en gang.


Ombestemte meg og lagde en historie til idag. Men det blir ikke mer før i morgen nå.

Hva tror du skjer?

-Vilde2

Historie del 14 (Vilde) maraton

Du og Justin var ute og dykket og når du kommer opp er Justin borte...


Du letet rundt omkring på stranda, men han var ikke der. Du så på havet og sprang ut i vannet. Han var ikke der. Det var så stort og nesten umulig å finne noe. Du gikk opp på stranda, tok opp telefonen og ringte nødnummeret. Politiet og ambulansen kom og begynte å lete. Mens de letet satte du deg på en benk å gråt. Til slutt ropte en fra politiet ''han er er!''. Du ble så glad og sprang bort til der mannen stod. Justin hadde duttet ned noen steiner og hadde veldig vondt. Ambulansen dyttet deg til siden og fikk opp Justin. ''Kan jeg vær så snill å være med han?'' spurte du. ''Ja, du får vell det siden du er kjæresten hans'' svarte den ene fra ambulansen.

Tumblr_lox57ihneo1qfhtnu_large

Dere kjørte til sykehuset. Alle snakket kinesisk untatt den mannen som hadde sakt at du fikk være med til sykehuset. ''*ditt navn* *ditt navn*'' sa Justin hele tiden mens sykepeierne trillet rundt med han for å finne en ledig lege. Du gikk ved siden av han og sa hele tiden ''Det kommer til å gå bra''. ''Jeg har så vondt, *ditt navn*, jeg kommer aldri til å bli bra'' sa Justin etter en stund. ''Never say never...'' svarte du.

Tumblr_l3ansibpx31qag73jo1_500_large

Hva tror du skjer videre?

-Vilde3

Historie del 13 (Vilde) maraton

Du og Justin har kommet til en gammel kinesisk dame sitt hus fordi dere har rotet dere bort. Dere våkner opp av at livvakten deres dulter borti dere og den gammle damen er borte. Dere kjører tilbake til hotellet.


På kvelden måtte Justin dra på konserten sin. Du fikk beskjed om å være på hotellrommet helt til Justin kom tilbake å ikke sleppe inn noen. Justin dro og du satt der alene uten noe å gjøre. Plutselig banket det på døra til verandraen. Det var den gammle damen. Du åpnet for henne og hun gikk å satte seg i sofaen. Hun tok opp en bok hun hadde i vesken sin og leste. Du så på henne og gikk inn på kjøkkenet og lagde te. Du ga henne koppen med te og hun drakk den opp med en gang. Du så mer på henne og hun leste videre. Plutselig la hun boken i vesken sin igjen og gikk ut. Du så etter henne og tenkte ''for en merkelig dame..''

Justin kom tilbake og du fortalte det som hadde skjedd. Han lo og strøk deg over hodet ''den damen en nokk merkelig'' sa han.

Neste dag dro du og Justin på fisketur. Dere fisket og dykket. Dere kjørte tilbake til land og badet vildere. 

Tumblr_lzo7cl8xwl1r9kw70o1_500_large

Dere hadde det kjempe gøy helt til du dykket under og når du kom opp var Justin borte...

Mer?

-Vilde2

Historie del 12 (Vilde) maraton

Du og Justin har kommet til en strand for å komme bort fra paparatsiene og det har begynt å regne.


Det sluttet og regne og dere kom fram fra treet. Dere så på hverandre og lo. ''Men hvordan kommer vi oss tilbake til hotellt?'' spurte du. Justin løftet på skuldrene og tok opp mobilen. Den var blitt ødalagt av dere hadde lekt i vannet. Plutselig var det ikke så gøy lenger. Dere viste ikke hvor dere var og det var ingen folk der. Dere var alene på en strand i Kina. Du hadde klar og glemme mobilen igjen på hotellet så det var ikke stor hjelp fra den. Dere prøvde å tørke mobilen men med mange forsøk så klarte dere det ikke. Klærne deres var våt og du begynnte å fryse. Men dere hadde ikke noe annet valg enn og følge motorveien. Dere hadde gått i en halv time så begynnte det å regne igjen. Du begynte å gråte. Justin ga deg en stor klem og sa ''det kommer til å orne seg *ditt navn*'' og kysset deg på hodet. Han tok hånden din og dere gikk videre. Plutselig så dere en lys. Det var det hus. Dere sprang bort til det og banket på. Det var en gammel kinesisk dame som åpnet. Hun begynte å snakke kinesisk og dere forsto ingenting om hva hun sa. Dere gjore tegn at dere frøs og hun ba dere inn. Det var varmt og godt der inne og veldig koselig. Hun ga dere te og dere sovnet av en eller annen grund.

Tumblr_l92xqs562q1qbo2rso1_500_large

Dere våknet av at livvakten deres røsket i dere. Du og Justin hadde sovnet av i det lille huset til den gammle damen som hadde forsvunet. Dere gikk ut i bilen med livvakten og kjørte tilbakte til hotellet. Dere kom opp på rommet igjen og så spørrende på hverandre. Hvor ble den gammle damen av?

Mer?

-Vilde1

Historie del 11 (Vilde) maraton

Du og Justin har kommet til Kina og dere har gått ut og sett på solnedgangen.


Dere gikk inn igjen etter en stund ute og la dere. ''God natt'' hvisket Justin deg i øret før dere sovnet. Neste dag våknet du av masse roping og hyling nede ved stranden. Det var masse fans som stod der nede. Du kledde på deg og gikk ut på verandraen. Folk hylte og ropte mer når du kom ut. Det var mange plakater av deg og Justin og mange bilder av dere som du aldri hadde sett. Plutselig hylte folk så høyt av noen besvimte. Du bare smilte og så kjente du en hånd på skulderen. Det var Justin. ''JUSTIN! JUSTIN!'' ropte de der nede. Dere stod der oppe og smilte til de som stod dere nede.

Tumblr_lxz3gekj0o1r8mma2o1_500_large

Dere gikk inn igjen og gikk ned i resturangen for å spise frokost. Dere spiste og gikk ut og fort inn i en taxi. Dere kjørte til en stille del av byen der det bare var noen få folk. Dere gikk i butikkene som var der helt til en stor gruppe med paparatsier kom løpende mot dere. Du oh Justin løp inn på en taxistasjon og fikk tak i en taxi som kjørte dere bort. Den kjørte dere til en strand der det ikke var noen folk. Dere gikk ut av bilen og så på hverandre og nikket. Dere sprang ut i vannet og lekte. Så gøy hadde dere ikke hatt det før og dere lo som bare det. Etter en stund begynte det og regne. Dere sprang under et tre og lo videre. Dere lo helt til øynene møttes. Det var som om det var en film. Det var nydelig...

393229_293887350649510_165847750120138_839623_756381461_n_large

 

-Vilde2

Historie del 10 (Vilde) maraton

Justin skal på turne i 6 månder og du får ikke se han før han kommer tilbake. Men du har nå klart å komme deg på flyet og er på vei med Justin til Kina untatt at Justin vet det.


Det var 24 timer etter at flyreisen hadde startet Justin fant ut at du var på flyet. På flyplassen i Kina gikk du bort til han. Han smilte og ristet sakte på hodet. ''Hva? Jeg klarer meg ikke uten deg!'' sa du. Dere tok et taxi til hotellet Justin skulle bo på. ''Så.. Har du plass og bo?'' spurte Justin. ''Det var det jeg hadde glemt'' tenkte du. ''Eeee.. Jeg har tok ikke det..'' svarte du. Justin lo og så på deg. ''Jaja, vær glad for at jeg bestillte dobbelt rom'' sa han. Du smilte og dere gikk opp til rommet deres. Dere kom opp og det var sånn det så ut:

Tumblr_lz8q84ldb11r5ho8co1_500_large

Soverommet

Hoxton2_large

Badet

Stua

Du måpte og så på Justin. ''Du så dobbeltrom, ikke 16 manns leilighet'' sa du. Justin flirte og satt kofertene ned foran senga. Dere gikk ned i resturangen og spiste. Det var deilig mat i Kina synes du og spiste opp alt av mat på talerkenet. Dere spiste ferdig og gikk opp til rommet igjen. ''Hva sier du til en kveldstur?'' spurte Justin. ''Ja, gjerne'' svarte du. Dere gikk ned igjen og ut. Det var fantastisk fint nå på kvelden. Dere gikk ned til havet og så på solnedgangen. Det var så romatsik å stå der med Justin og bare se solen gå ned.

Lgpp31181+summer-love-kissing-at-sunset-poster_large

-Vilde3

Historie del 9 (Vilde) maraton

Rykter går om at du og Justin er sammen noe som du ikke er så veldig trygg på...


Dere gikk der hånd i hånd. Du var lykkelig når du var med Justin noe du var veldig glad for. Du så ned i bakken og smilte mens Justin så på deg og smilte. Du lo to ganger og så opp på han og ned igjen. ''*ditt navn*?'' spurpe Justin og så på deg videre. ''Ja'' svarte du og så opp på Justin med et spørrende ansikt. ''Jeg vill være mer enn en venn for deg'' sa han. Det lyste i øynene dine. ''Vill du bli sammen med meg?'' spurte Justin og hadde verdens fineste øyner rettet mot dine. Du så på han og nikket. Det lyste opp i øynene til Justin. Denne gangen lente dere begge mot hverandre.

Dagene gikk å du og Justin var ilag hele tiden. Paparatsier følgte etter dere og dere fikk nesten ikke være i fred. Helt til en dag da Justin skulle dra. Du var så lei deg at han skulle dra for det kom  til å ta 6 månder til neste gang dere kunne treffes. Du fulgte Justin til flyplassen for å si farvell. ''Jeg kommer til å savne deg jenta mi, jeg kommer til å tenke på deg hele tiden og ringe deg'' sa han og kysset deg på munnen. Du smilte et lite smil tilbake og så ned i bakken igjen. ''Jeg må gå nå'' sa Justin. Dere klemte. Lenge vare den. Du så opp i øynene til Justin. Han tok hånden din og sa ''Ikke vær lei deg, tenk på folk som ikke får se hverandre på flere månder''. Dere slapp hendene og han gikk. Han sende deg et sleng kyss og vinket. Du sendte et tilbake og vinket tilbake. Du klarte det ikke. Flyet skulle gå om 20 min. og huset ditt var 5 min. unna med bil. Du kjørte hjem, pakket fort og når du kom til flyplassen var det 10 min. til flyet gikk. Du fikk tak i en flybillet i siste liten og klarte å komme på flyet. Du skulle dra med Justin til Kina unatt at Justin viste det.

Img_0449_large

-Vilde2

Historie del 8 (Vilde) maraton

Rykter har gått at Justin har fratt fra Toronto og du er lei deg for det. Men Justin har ikke dratt og dere har vært på resturang og skatet.


Du kom hjem og satt deg ned i senga og tok opp macen din. Du gikk på Fcebook og så at du hadde 190 nye venneforespørsler. Du kjente ingen av dem untatt 3. Du hadde blitt veldig populær nå de siste ukene og hadde mange nye følgere på twitter. Men den følelesen du hadde av å være populær synes du ikke var noe god. Den var ubehagelig.

Tumblr_lwbdgdikrp1r87h2qo1_500_large

Camilla ringte deg etter en stund. ''Har du hørt, alle i hele landet pluss fler tror du og Justin er sammen'' ropte hun i telefonen. Du bare satt der og måpte. Du kunne ikke tenkte deg og Justin ilag. Du synes Justin var en fantastisk person, men du viste bare ikke. Du svarte ikke Camilla men la bare på. Du viste bare ikke hva du skulle tenkte. Du bare satt der.

Neste dag:

''Hey, I just meet you,and this is crazy, but here's my number, so call me maybe...'' hørte du fra telefonen din. Den ringte å denne gangen var det Justin. ''Heisann!'' hørte du når du tok den. ''Hva sier du til at jeg kommer om 3 min?'' spurte han. ''Så klart'' sa du å la på. Du hoppet i klærne, sprang ned og lagde deg frokost. Det ringte på og der stod Justin. Han tok deg med ut og dere flirte og hadde de beste minnene sammen på lenge.


Kommer flere snart ;) Vill foresten si gratulere så mye til Victoria som har bursdag i dag ♥ Håper du har en fin dag snuppa♥

-Vilde1

Historie del 7 (Vilde) maraton

Du har vært på middag med Justin og mang andre kjendiser og er kommet jeg etter en lang dag.


En uke senere:

Du satt med kjøkkenbordet og tenkte. Ryktene sa at Justin hadde dratt fra Toronto og var på turne i Frankrike. Du tenkte på alle stundene dere hadde hatt sammen og samtalene deres. Du bare satt der å hørte stillheten og en mobil som begynte å ringe. En mobil som ringer? Du sprang ut i gangen og halte opp mobilen. Nummertet som ringte deg var skjult. Du svarte og hørte ''Kom ut på trappa, jeg har noe til deg!''. Du synes denne stemmen var veldig kjent. Du gikk ut på trappa. Den som hadde ringt deg viste jeg og være Justin. ''Hva gjør du her? Er ikke du på turne i Frankrike?'' spurte du. ''Er det det ryktene sier?'' svarte han og tok hånden din. Du gikk etter han til dere kom fram til en resturang. ''Så hva sier du? Er du sulten?'' sa Justin. Du smilte og fulgte etter han inn i resturangen. Dere satt dere med et bord med vinduet med utsikt over sjøen. Dere så på hverandre og smilte. 

Dere spiste opp maten og gikk ut. Det hadde mørknet og dere gikk bort til skateparken som var like ved. Justin fant et skatebord og begynte å skate. Du så på å mange fans samlte seg rundt, men du var lykkelig. Justin hadde ikke dratt fra Toronto.

3067027823_1_3_xf94urb5_large

Justin skatet seg ferdig og gikk bort til deg. ''Hva sier du til å kjøre hjem?'' spurte han. Du så på alle fansen og nikket til Justin. Du hørte hylende fans og politi som måtte hjelpe til for at ikke dem skulle overfalle deg og Justin. Justin fikk tak i bilen sin og klarte akuratt å komme seg unna. Justin så på deg og dere beynte å le. Dere hadde hatt det så fint den kvelden og det kom du aldri til å glemme.


Ny historie kommer snart ;)

-Vilde0

Historie del 6 (Vilde)

Camilla har kommet til deg og du har fortalt alt om hva som skjedde på stranda. Dere går inn til deg å lager kakao. Plutselig kom det en melding fra....


...Jane. Du leser fort gjenom meldigen og leser til Camilla hva som står der:

Kjære *ditt navn*!

Det gleder meg til å innvitere deg og din venninne (Camilla tror jeg hun het) på middag på rådhuset i morgen klokken 17.00. Justin vil være tilstede og mange andre kjendiser. Svar meg hvis det passer dårlig fort som mulig. 

Mvh Jane!

Du og Camilla smilte fra topp til tå. Dere skulle på rådhuset å spise middag med mage kjendiser. ''Men hva skal vi ha på oss'' spurte Camilla.''Jeg tror vi må på... SHOPPING'' svarte du. Dere drakk opp kakaoen og hoppet inn i bilen din å suste av sted til kjøpesenteret. Dere spurtet inn å prøve mange klær. Til slutt hadde dere valgt hver deres kjole.

Tumblr_lxfdr6zowu1r9ebyro1_500_large

Dagen etter klokken halv fem kom Camilla til deg. Dere kjørte til rådhuset og gikk inn. Dere så Justin med en gang dere kom inn. Han så dere å gikk bort til dere.''Neimen se så nydlige damer'' sa han og blunket til deg. Camilla svimte nesten av av lykke. Justin bare lo å smilte til meg.''Hei *dittnavn*''. Du snudde deg å så Jane. Ved siden av Jane stod Pattie. ''Hei!'' svarte du å smilte.''Ja, du vet vell hvem Pattie er så jeg trenger ikke å si hvem det er'' sa Jane.''Ja, jeg er *ditt navn*'' sa du til Pattie å tok henne i hånden. Men Pattie ville ikke ta deg i hånden, hun tok rundt deg å ga deg en klem. Du lo og lot henne klemme deg. Dere gikk bort til mat bordet. Jstin hadde holdt plass til deg ved siden av han. Du smilte til han og satte deg. maten kom til bordet og alle spiste. Du pratet med Justin. Akuratt sånn når dere møttes første gangen. Dere lo å flirte. Camilla hadde satt seg ved Carly Rae Jepsen. De lo å pratet akuratt som jeg og Justin. Etter maten tok Justin deg fra de andre.''*ditt navn*, du er en super hyggelig,søt og smill jente som jeg er veldig glad for at jeg møtte'' sa han. Du fniste litt men hørte på videre hva han hadde å si.''Jeg lurte på om vil skulle finne på noe i morgen som feks. kino!?'' sa han. Du så på han og nikket med et smil.''Jeg henter deg hjemme hos deg i morgen klokken 12'' sa han å kysset deg på kinnet og gikk. Du gikk tilbake til middagen, men alle hadde gått untatt Camilla som satt der å så på et maleri. ''Hvor er alle sammen'' spurte du.''Å, middagen er over å alle gikk'' svarte Camilla. Dere gikk ut i bilen å kjørte hjem. Camilla hadde masse å si om hva Carly hadde sakt men det ensete du klarte å tenke på var Justin


Hva tror du skjer videre?

-Vilde0

Historie del 5 (Vilde)

Justin har fått brevet ditt å kommer til deg neste morgen for å ta deg med til stranda. Det siste fra forige historien er at Justin lente seg over deg og du ville det...


Justin hadde kjørt deg hjem og du satt på trappa i dine egene drømmer. ''Hallo?'' hørte du plutselig. ''Eh.. å.. Hei Camilla..'' svarte du. Det var Camilla som hadde kommet. ''Ok, hva er grunden til at du ikke har tatt telefone de siste 3 timene?'' spurte Camilla. Du tok opp mibilen å så at Camilla hadde ringt deg 37 ganger. ''Oj, jeg har vist hatt det på lydløs'' svare du. ''Jeg har også vært her minst tre  ganger å ringt på, hvor har du vært?'' fortsatte Camilla.''Du kommer ikke til å tro meg hvis jeg'' svarte du.''Jeg låver, jeg skal låve å tro deg'' sa hun. Du fortalte alt som hadde skjedd og Camilla følte godt med. Du ble ferdig og Camilla satt å gapte.''Det er helt sykt'' sa hun.''Tenkt at du har kysset Justin, hvorfor ringte du meg ikke?'' sa hun. Du flirte å gikk inn med Camilla.

91310ltrans_4097web_large

Du ga Camilla en kopp med kakao å dere satt dere ned til å snakke. Det var veldig koslig å snakke med henne igjen synes du. Plutselig ringte mobilen din. Det var...


Hvem tror du det er?

Sorry dårlig blogging, men idag har jeg vært på treing og pakket til jeg drar ttil Luleå i morgen.

-Vilde1

Historie del 4 (Vilde)

Justin har gitt deg nummeret og adressen hans og du beste deg for å skrive et brev. Du har akuratt kommet inn etter å ha postet brev å har lagt deg.


Du våknet dagen etter. Du vånet av lyden av ringeklokken nede i gangen. Du hoppet opp å fikset deg i full fart å sprang ned. Jeg åpnet døren og der stod... Justin. ''Justin?'' sa du forsiktig. ''Hei *ditt navn*! Jeg fikk bravet i dag tidlid å leste det med en gang'' svarte han med et smil. ''Jeg lurte på om vi skulle finne på noe ilag, bare vi to'' sa Justin mens han så på deg med de vakre øynene dine.''Gjerne, men hvordan fant du ut hvor jeg bodde?'' spurte du.'' Kunne jo ikke motstå å google det'' v\svarte han å smilte videre med det nydlige smilet. Du tok en banan i hånden å tok på deg jakken og skoene. ''Så hva skal vi finne på?'' spurte Justin. ''Jeg vet ikke helt, men kanskje vi kunne dra ned til stranda!?'' svarte du. '' Da blir det standa neste!'' svarte han å blunket til deg. Du satt deg i bilen hans å så dro dere av sted. Dere kom fram til stranda å parkerte bilen. Justin hjalp deg ut av bilen. Pluteslig lente han seg over deg. Han så på deg å smilte. ''Hva var det han tenkte? Vi hadde kjent hverandre under 24 timer'' tenkte du. Justin trakk seg tilbake å tok hånden din. Du smilte å dere gikk ilag ned til stranden. Det var den morsomste strandturen du hadde vært med på. Dere badet, spilte ball å spiste lunsjh. Dere pakket ned saktene deres etter en stund. Dere gikk opp til bilen. Det skjedde igjen. Justin lente seg over deg og denne gangen var du sikker. Denne gangen ville du.

 


Hva tror dere skjer videre?

Tusen takk for at dere leser bloggen, dette er vi alle takknemelige for 

-Vilde0

Historie del 3 (Vilde)

Du har blitt One less lonly girl og Justin vil møte deg bak scenen etter konserten. Når dere møtes har han med noe til deg.


Justin rekker fram en lapp. En lapp med mobil nummeret og adressen. Du gaper å tar imot lappen. Han smiler og du prøver å få et smil av gapet ditt. Justin begynner å snakke med deg som om han kjente deg og du svarer som om du kjente Justin. Plutselig kom Camilla inn i følge med vakten. Hun bare stod der å gapte. Du bare lo og tok henne hånden. ''Dette er Camilla, og jeg tror du vet hvem Justin er Camilla!'' sa du. Camilla nikket sakte mens hun så på Justin som om hun ikke hadde sett noe annet før. Du bare lo og Justin pratet med meg og Camilla. Etter en stund forstod Camilla at dette ikke var en drøm å våknet litt til. Det var hyggelig å stå der å prate med Justin og Camilla. Utrolig korselig. Plutselig kom Jane. ''Nå er det vell på tide jenter å komme seg hjemmover tenker jeg!'' sa Jane. Camilla gjespet og sa ''Skal vi det *ditt navn*? Dra hjem nå?''. Du så opp ned på lappet som du hadde fått av Justin og opp på han. Han nikket. ''Det er veldig sent nå så vi burde nokk det'' svarte du. Dere ga en klem til Justin å tok et bilde sammens med han. Når du klemte Justin hvisket han i øret ditt ''ring meg!''. Han blunket å gikk. Camilla kjørte deg hjem. Du gikk drømmende inn i huset ditt å tenkte bare på Justin. Du gikk inn, ga litt mat til Steps og la deg i sengen din. Du tokk fram mobilen din og lappen du hadde fått av Justin. Tenk at selveste Justin Bieber hadde gitt akuratt deg hannes nummer og adresse. ''Kanskje det var litt dumt å sende en sms eller ringe han'' tenkte du. ''Kanskje jeg kunne sende han et brev!'' tenkte du mens du smilte lurt. Et brev var også mest romantiskt å veldig fint. Du satte deg ned på skrivepulten din å skrev. Du skrev et ikke så veldig langt brev men et brev. På brevet stod det:

Kjære Justin!

Jeg har nesten ikke ord her jeg sitter etter det i kveld. Jeg er utrolig takknemelig for at du gjorde dette for meg. Jeg vet at du kanskje ikke har tid til å svare på dette brevet kanskje ikke se på det en gang men tusen takk alikavell. Ville også si at jeg ELSKER deg så mye at det er ubeskrivelig. Du har gjort meg glad og du har gjort meg lykkelig. Tusen takk, dette setter jeg STOR pris for. Det ble ikke et langt brev dette men jeg legger masse kjærlighet på det!

Mange takker fra *ditt navn* 

Etter at du var ferdig med bravet var klokken ett om natten. Du sprang ut, postet brevet i nermerste post og gikk inn. Du lagde deg en raks kveldsmat og la deg. Du slet med å sove. Du tenkte på Justin. Når du hadde lugget der den stund lukket øyenlokkene dine seg sakte igjen. Til slutt sovnet du.


Hva tror du skjer videre?

-Vilde


 0

Historie del 2 (Vilde)

Du har blitt med Camilla på Justin Bieber konsert og Justin har akuratt kommet ut på scenen og sakt '' Hvem vil bli min one less lonly girl?''


Alle hylte og skreik. Du og Camilla så på hverandre og begynnte å hyle å skrike selv. Plutselig tok noen deg på skulderen. Du så bak deg og der stod en vakt. Du trodde du hadde gjort noe å følgte etter han. Du kom bak scenen. Jeg ble tatt imot av en ung dame om tok hånden hennes på skulderen din å sa ''nå har du sjansen, vil du bli one less lonly girl?''. Du hadde ikke ord. Du bare gapte og nikket. ''Så bra'' sa hun. ''Jeg heter foresten Jane'' sa Jane høfligt. ''Je-jeg heter *ditt navn*'' svarte du med det du klarte å få ut av deg. Jane følgte deg opp til scenen og en dør åpnet seg. Det var scenen. Jane dyttet deg inn å du gikk bort til stolen som var der å så at mange tusen folk så på deg. Så kjente du en hånd så støk deg over kinnet. Det var Justin.
Du bare smilte mot han og han smilte tilbake. Han sang til deg og du var bare så lykkelig. Alt for lykkelig. Han gikk fram og danset før han gikk tilbake til deg. Han kom nert munn din. Du lente deg framover. Det ble et kyss. Du satt der å kysset Justin og du ble så lykkelig at du ikke kunne beskrive det. Sangen ble ferdig å konserten var slutt. Du skulle akuratt til å gå tilbake til Camilla da noen tok deg i armen. Det var Justin. ''Møt meg bak scenen om 5 min'' sa han. Du smilte å gikk bak scenen for å ikke komme forsent. Justin kom å han hadde noe med seg.


Hva tror du Justin har med seg?

-Vilde
0

Historie del 1 (Vilde)

Du er ei jente på 18 år som bor i Canada utfor Toronto helt alene med hunden din Steps.


 Du våknet en morgen av at Steps bjeffet. Du gikk bort til vinduet for å se etter hva hun holdt på med. Hun hadde jaget en katt opp i treet og katten freste villt etter Steps. Du gikk å tok med deg Steps inn  å begynte å lage frokost og ga mat til Steps. Plutslig ringte telefonen din. Det var Camilla.''Har du hørt det?'' spurte Camilla.''Hva har jeg hørt?'' svarte du med en nysjerrig stemme.'' Justin Bieber er i byen, og gjett hvem som har fått billeter til to i morgen klokken seks og skal ta med seg bestevennen sin?'' svarte hun.''Du tuller ikke sant? Du er en engel, Camilla. Elsker deg'' svarte du å gråt av lykke. Du skulle på Justin Bieber konsert med din aller beste venn og dette hadde du ønsket deg hele livet ditt. 

Dagen etter klokken fem kom Camilla og hentet deg i den lilla bilen sin. Du hadde på deg en hvit singlett der det stod ''I  Justin Bieber'', en blå jeans og hvite Converse. Du hadde skrevet Justin Bieber i pannen din og du smilte av glede. Du satte deg i bilen og dere kjørte av gåre. Dere kom fram til konserten og dere gikk inn. Det var stort. Veldig stort. Alle begynnte å rope'' Justin, Justin, Justin'' og du og Camilla rope med. Så plutselig kom Justin ut. Dere hylte og skrek av lykke. Plutelig sa Justin ''Hvem vil bli min one less lonly girl?''


Ble en litt kort del i dag men jeg skal skrive mer neste gang.

-Vildehits